Привлечете ПАРИ во вашиот живот: ПАРИТЕ ќе ви се лепат, само сменете ја оваа СИТНИЦА на влезната врата

14 март, 20220
R

Ако сакате да донесете апсолутна благосостојба во вашиот дом, почнете од влезната врата

Според мајсторите на фенг шуи, влезната врата во куќата ја создава главната енергија која носи среќа, пари и просперитет.

Добриот фенг шуи за влезната врата секогаш значи дека влезот мора да остава одличен впечаток, да привлекува позитивна енергија и да биде вистинско добредојде.

Ако вратата е стара и застоена, предизвикува болест во куќата, лоши семејни односи, кавги и недостаток на пари.

Сè започнува од влезот и затоа е многу важно вратата да е чиста, со ведри бои – светло црвена и сè околу неа да биде во склад, со вкус.

Нема полоша несреќа ако го чувате ѓубрето во кеса пред вратата, пред всушност да го исфрлите. Или ако веднаш штом влезете во станот или куќата наидете на куп чевли, чадори и разни работи.

Ако вратата ви крцка или се затвора лошо и тешко, според фенг шуи тоа е многу лош знак.

На влезот би било пожелно да се стават што повеќе зелени цветови, бидејќи растенијата привлекуваат моќ и богатство.

Слушајте ги овие совети и само гледајте како работите постепено се менуваат на подобро.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma