ПРИВЛЕЧЕТЕ СРЕЌА И ПАРИ ВО 2022 ГОДИНА Запалете свеќи во овие бои и обрнете внимание на една работа

21 јануари, 20220
Screenshot_10

Нека нивната светлина ја избрка негативната енергија надвор од домот

 

Свеќите се присутни во нашите домови уште од античко време. Порано се користеле првенствено за осветлување, но се верува и во нивната енергија и моќ да го избркаат злото, да привлечат среќа и изобилство и да донесат позитивни промени во животот.

 

Најдобрите проводници на енергија се восочните свеќи. Купете ги или направете сами од природни состојки и палете ги од време на време. Еве што која боја значи во 2022 година:

 

Се палат бели свеќи за да го заштитат домот од каква било негативност. Белата енергија ја штити куќата од сиромаштија и му помага на семејството да се спротивстави на сѐ што може негативно да влијае на благосостојбата на семејството.

 

Жолтите свеќи помагаат да се привлече просперитет, особено ако се запалени во кујната. Се верува дека имаат енергија што нѐ спречува да трошиме непромислено и рационално да ги користиме нашите ресурси.

 

Портокаловите свеќи ја симболизираат среќата. Вклучете ги во важни ситуации и добро е да го осветлите вашиот работен простор. Портокаловата боја може да поттикне оптимистичко расположение и да го олесни справувањето со проблемите.

 

Зелените свеќи се симбол на просперитет и изобилство. Благодарение на зелената енергија, можете да привлечете пари, нови работни места и да ја обезбедите благосостојбата на целото семејство.

 

Сините свеќи ќе ја зајакнат интуицијата и се палат кога треба да се решат сериозни деловни работи. За оние кои работат дома, експертите од областа на биоенергијата препорачуваат одвреме-навреме да запалат сина свеќа на работното место за да донесат правилни деловни одлуки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi