ПРИ КРАЈОТ НА ЖИВОТОТ сите се каат за овие 4 работи, без исклучок!

4 февруари, 20220
f2a9ae3a24bfa1430f5b4ec1b319e9e102ea2b7f

Оние кои стекнале мудрост дале одговори за животот кои сите ќе не натераат да се запрашаме.

Луѓето на возраст над 70, 80 и 90 години беа интервјуирани за тоа за што најмногу жалат на крајот од својот живот.

Овие четири работи остануваат непроменети долг низ години:

На прво место: жалење што поголемиот дел од нивните животи биле потрошени на работа што не ја сакале.

На второто место: што посветиле толку малку време на саканите.

На трето место: жалење што повеќе не се грижеле за своето тело – се хранеле правилно, што не вежбале и се грижеле за своето здравје.

На четврто место: дека не го виделе светот.

Никој не зажалил што немал подобар автомобил, поголема куќа, повеќе пари.

Сите се жалеле само на едно: дека немале храброст да го живеат животот како што сакаат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi