Речиси никој не може да најде 3 животни на илустрацијата: Јапонска загатка која ќе ве измачи

9 април, 20220
japanska-mozgalica-1-830x0

Ширум отворете ги очите

На социјалните мрежи се прошири интересна илустрација со три скриени животни – патка, лилјак и пеперутка.

Станува збор за „тест“ кој потекнува од Јапонија, а целта му е да ја активира десната хемисфера на мозокот и да ја разбуди креативноста.

Добро погледнете ја илустрацијата и обидете се да забележите патка, лилјак и пеперутка за помалку од 30 секунди.

Повеќето луѓе на социјалните мрежи, судејќи по коментарите, не успеале да ги пронајдат сите три животни, а уште помалку да ги пронајдат за 30 секунди.

– Не можам да ги најдам, ни за 30 секунди, ни за три минути – напиша еден човек.

– Ова е генијално, но ми требаше многу повеќе од половина минута – додаде друг.

Доколку не успеавте да ги пронајдете скриените животни, погледнете го решението подолу.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi