СЛЕДУВА ТЕЖОК период Овие знаци треба да се почитуваат до 5 април, во спротивно тешко ќе настрадаат поради туѓи грешки

22 март, 20220
Screenshot_8

Ова е енергија на темпирана бомба, молњите се брзи, нешто е надвор од контрола. Не можеме повеќе да притискаме, стискаме, туркаме во форма која е премногу тесна за таа енергија

 

 

 

Во наредните денови, до 24 март, Венера и Марс во Водолија ќе влезат во напната врска со Уран во знакот Бик. Точниот аспект на Венера и Уран се случува на 20 март, а Марс и Уран на 22 март, иако веќе ги чувствуваме овие влијанија.

 

Ова е енергијата на темпирана бомба, молњите се брзи, нешто е надвор од контрола. Не можеме повеќе да притискаме, стискаме, туркаме во форма која е премногу тесна за таа енергија. Не можеме ни да го задржиме тоа што ни треба. Тоа јасно ни покажува каде губиме сила и фокус и за што треба да бидеме свесни бидејќи тоа е неопходно за нашиот понатамошен напредок.

 

Нешто нѐ турка напред, можеби премногу насилно, па затоа е добро да престанеме, особено ако се чувствуваме како да правиме нешто против себе.

 

Можно е раскинување, конфликт, но во исто време и решавање на ситуацијата кога Венера и Марс ќе дојдат во контакт со Сатурн на 29 март и 5 април. Ќе застанеме, ќе се соочиме со она што е и ќе разбереме каде е суштината на проблемот и како најдобро да го решиме.

 

Така, во деновите што следат, само полека и што е можно поразумно. Доколку чувствувате напнатост, немир или раздразливост, спортувајте, движете се, не дозволувајте таа енергија да остане во телото.

 

Контроверзни теми можат да бидат парите, љубовните врски, пријателствата, дружењето со другите и начинот на кој ги реализираме нашите планови и идеи. Како сѐ што ја загрозува нашата слобода или нѐ ограничува на кој било начин.

 

Овие аспекти можат да бидат особено чувствителни за Водолија, Лав, Бик и Скорпија.

 

Обрнете внимание на крвниот притисок, срцето, стомакот, вратот, тироидната жлезда.

 

Не водете битки кои не се ваши. Не реагирајте во лутина. Научете како да се смирите и да се поддржите во ситуации за кои сметате дека се надвор од ваша моќ.

 

И после секоја бура, небото се осветлува и станува посино и почисто.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma