УТРЕ Е МАГИЧНА СРЕДА: Серијата од 5 двојки носи моќна енергија, а еве што НИКАКО не треба да правите на овој ден

1 февруари, 20220
f9f3c5dc572be015dcc0ffad59b9146ca8d551d3

Февруари ќе биде плоден месец!

Месецот започнува со новата Месечина во Водолија, која носи енергија за нови почетоци и промени, а само еден ден подоцна го доживуваме како што некои го нарекуваат првиот од последните три 222 дена од векот, кој се случува на 2 февруари. , 2022, 20 февруари 2022 година и 22 февруари 2022 година. Да, добро прочитавте. Ова е крајот на низата 222 што започна во 2000 година, со други клучни години 2002, 2020 и 2022 година.

Нема да ја видиме оваа низа повторно – но кое е значењето?

Во нумерологијата, низата од 222 броеви често се нарекуваат ангелски броеви. Исто така, бројот 2 во нумерологијата се однесува на енергијата на двојноста, партнерството, односот и рамнотежата. Клучните лекции кога станува збор за бројот 2 се главно фокусирани на компромис, прифаќање, сочувство, соработка и хармонија.

Кога 2 е во низа како во 222, оваа енергија е супер. Постои повик да му пристапите на животот со повеќе сочувство, да барате подобра рамнотежа, да соработувате со другите, да барате партнерство кога можете и да се стремите кон хармонија.

За што е поволен, а што треба да се избегнува на втори февруари?

Сонувачката енергија ќе биде силна, ќе се поттикне имагинацијата и креативноста. Ова е исклучително поволен ден за уметниците да создаваат духовни и мистериозни дела. Од друга страна, практичните работи треба да се избегнуваат.

На овој ден никогаш не треба да се венчате, иако многумина мислат поинаку. Иако двојката симболизира двојност, поврзаност, љубов, Месечината е таа што ја рефлектира сончевата светлина, која носи негативна енергија кога станува збор за спојување на две енергии.

Денот е добар за мечтаење, па затоа е идеално да си посакате желба, бидејќи космосот ќе даде се од себе да ја исполни. Пазете, денеска не се потпишуваат договори, ниту се решаваат правни прашања. Избегнувајте големи купувања, бидејќи сè што ќе купите на овој ден наскоро би можело да се расипе.

Конечно, 2.2.2022. носи прекрасна енергија за зачнување. Месечината носи женска енергија, па кој сака да зачне нека се обиде на овој ден.

На крајот, пуштете ги намерите во ветер, и средете ја куќата, особено садовите мора да се измијат. Тоа е начин да се прослави овој посебен датум. Оваа низа од броеви ќе се случи дури на 2/2/2222.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi