ШТО ПРВО ЗАБЕЛЕЖУВАТЕ НА ФОТОГРАФИЈАТА? Тоа го одредува вашиот карактер

18 февруари, 20220
530546_20-test_f

Несвесниот ум опфаќа ментални процеси кои ѝ се недостапни на свеста, но кои влијаат на расудувањето, чувствата или однесувањето.

 

Според таткото на психоанализата Сигмунт Фројд, несвесниот ум е примарен извор на сè во човековото однесување. Тој сметал дека најважниот дел од умот е токму оној „скриен” дел и дека нашите чувства, мотиви и одлуки се под влијание на нашите минати искуства, зачувани во несвесниот ум.

 

За да дознаете што се крие во вашата потсвест, решете го овој тест:

 

Што здогледавте прво – лисица или делфин?

Лисица – вие сте позитивни и романтични

 

Ако прво ја забележавте лисицата, вие сте позитивни и романтични по природа. Оваа слика претставува илузија на зајдисонце поради портокаловата боја, а на втор поглед станува слика од животно. Вие имате силна врска со природата и барате некој со исти животни вредности.

 

Врски: слободата за вас е многу важна. Не ви пречат долгорочните врски сè додека не се чувствувате заробено во нив.

 

Делфин – вие сте интелигентни и смирени

 

Доколку прво забележавте делфин, вие имате софистициран карактер. Сакате големо семејство и се грижите за сите, дури и за своите роднини на кои никогаш не им ги заборавате родендените. Љубезноста, мирот и хармонијата го опишуваат вашиот карактер.

 

Врски: што се однесува до вашиот љубовен живот, барате интелигентна и мирна личност. Многу сте шармантни и луѓето обожуваат да бидат околу вас.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi