Летови за домашни миленици: Авиокомпанија која на вашите крзнени пријатели ќе им пружи лет од прва класа

29 мај, 20230

Знаеме дека миленичињата на многу луѓе се практично членови на семејството и им е доста тешко кога треба да се одвојат од нив кога се качуваат на лет. Па, една компанија реши да усвои поинаква политика по ова прашање…

Доаѓа нова ера за патниците кои летаат со домашни миленици. Приватната авиокомпанија K9 Jets почна да нуди летови за домашни миленици што го поврзуваат Њујорк со Париз, Лисабон и Лондон. Ќе се погрижат вашиот крзнен пријател да лета како човек.

Кога избирате, имате два избора: можете да купите посебно седиште за вашето домашно милениче или вашето домашно милениче да седи на подот без дополнителни трошоци. Иако компанијата нуди фиксни цени за своите седишта, тоа се приватни летови, па цените се сè, само не евтини.

Kućni ljubimci - 3

Седиште на летот на K9 Jets ќе ве чини околу 8.000 евра, а ако ви е утешно, имате право и на оброк. Цената е прилично голема, но специјалните карактеристики секогаш се плаќаат, нели? Вие и вашиот крзнен придружник ќе одите директно во авионот без никакви линии, кафези или прегради за товар. Значи, тоа е буквално како да влезете со член на семејството.

Сепак, ова е луксуз што ќе си го дозволат само оние со најдлабок џеб.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi