СТУДОТ ВИ ВЛЕГУВА ПОД ВРАТИТЕ? Ефтино решение како да ја намалите сметката за струја!

26 ноември, 20230

Можете да потрошите многу електрична енергија за да се загреете, но вашите пари се за џабе ако преку празниот простор под прозорецот и вратата поминува студот. Но, постои ефтино решение што ќе помогне да ја задржите топлината во вашиот дом.

Оваа практична работа е многу популарна и многумина веќе ја имаат во нивниот дом.

Тоа е „цевка“ од стиропор која ја користиме како помагало за пливање и можете да ја купите по многу прифатливи цени во подобро снабдени продавници. Резултатот што се постигнува со употреба ќе ве воодушеви целосно. Тоа е всушност еден од најдобрите начини да се зачува топлината и да се грижите за сметките за електрична енергија.

Оваа „цевка“ е исечена на средина и доволно е само да ја ставите под вашите прозорци и врати. Студот повеќе нема да влезе во вашиот дом. Исечете колку ви треба и наместете ја под вратите и прозорите. Еластичниот стиропор ќе се прилагоди на сите форми, а вашиот дом ќе ја задржи топлината.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi