КОЛКУ БРОЈКИ ГЛЕДАТЕ? Математичка загатка која го збуни интернетот! (ФОТО)

30 март, 20240
prasanje

На прв поглед изгледа премногу лесно. Сите ќе забележите дека има три цифри.

 

 

 

 

Прашањето е едноставно: Колку броеви гледате на оваа фотографија?

 

 

На прв поглед изгледа премногу лесно. Сите ќе забележите дека има три цифри.

 

6, 8 и 4 се навистина броевите кои ги има на фотографијата. Но не се само тие.

 

Погледнете убаво, сконцентрирајте се и одговорете го прашањето.

 

Одговорот ви го даваме подолу, но не мамете. Прво пробајте да одговорите сами.

 

 

 

На фотографијата се наоѓаат броевите 9, 1, 2, 3, 8, 4, 6 и 7.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi