Можете ли да го најдете балонот во форма на срце? Моменталниот рекорд е 13 секунди

6 февруари, 20240
5f68055b4d04d006840e-830x0

Внимателно погледнете го секое срце на илустрацијата и пронајдете го она што има конче

Денот на вљубените се ближи, а многу парови размислуваат што да му подарат на партнерот и како да го поминат тој ден.

Во име на љубовта, авторите на загатките и тестовите подготвија интересно скривалиште за сите заљубени луѓе. За да го направите наоѓањето скриен предмет уште поинтересно, обидете се да го најдете заедно со вашиот партнер.

Ваша задача е да најдете балон во облик на срце на илустрацијата пред вас во морето од рози и стрелите на Купидон.

Според авторите, просечното време за наоѓање е 13 секунди.

Погледнете внимателно во секое срце на илустрацијата и пронајдете го она што е вашата задача.

Дали го најдовте?

За да ви помогнеме – балонот во форма на срце се наоѓа во долниот десен агол на илустрацијата.

Ако не сте го забележале сега, погледнете го решението подолу.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma