Ова е СИГУРЕН знак дека е добар во КРЕВЕТ

9 февруари, 2024
Screenshot_1

Некои жени „паѓаат“ на затегнати мускули, други на длабок глас или уште подлабок паричник, но тоа не е гаранција дека сексот со такви мажи ќе биде добар.

Истражувањето, во кое учествувале 103 жени на возраст меѓу 20 и 69 години, покажало дека повеќето жени го паметат сексот како добар со партнери кои знаеле како да ги насмеат.

Исто така, кај мажите кои имаат развиена смисла за хумор, жените почесто доживуваат оргазам, покажа истото истражување.

Која е тајната на тој хумор?

Во тоа, велат психолозите, човек кој е опуштен во разни ситуации е опуштен и во сексот. Исто така, хуморот е многу важен за комуникација помеѓу партнерите, помага да се приближите полесно и побрзо.

Освен хуморот, креативноста е исто така добар показател дека мажот е голем љубовник. Тие се, пред сè, повеќе од другите, заинтересирани за тоа што нивната партнерка целосно ужива за време на сексот и да достигне кулминација.

escort - Korsan taksi