СОВЕТ ОД БАБИТЕ КОЈ ВРЕДИ ЗЛАТО: Со овој едноставен трик, ќе зготвите совршено јајце

popara30 октомври, 20231min00
c12cf5aa3b05d5e45c739605b7eb4631b38ce9a3

Можеби ќе ви изгледа чудно, но чепкалките се тие што ќе спречат белката да ви пукне дури и малку. Нема објаснување како функционира ова, но забележале дека методот секогаш функционира и дека многу професионални готвачи го користат.

Доволно е да се стават три до пет парчиња заедно во водата со јајцата, а откако ќе се изладат јајцата проверете дали се оштетени. Она што е дополнително особено важно е јајцата да не се варат на највисока температура, за јајцата да имаат простор да пловат.

За да спречите дополнително пукање на лушпата, додадете сол и оцет во водата.

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma