28 мај, 2020

Таман сестро си се паркира:)

13 октомври, 2011, Нема коментари
http://www.youtube.com/watch?v=ZedwcS6OMrg&feature=related

Ова е љубов према Iron Maiden

13 октомври, 2011, Нема коментари
http://www.youtube.com/watch?v=jMeQR9E1p3k&feature=player_embedded

Забавната страна на поплавите:)))

13 октомври, 2011, Нема коментари

Ламборџини ракета од Шведска:))

13 октомври, 2011, Нема коментари

Малиов изгледа премногу се возбуди :)

12 октомври, 2011, Нема коментари
http://www.youtube.com/watch?v=cSQgiedwLSw&feature=player_embedded

Basketball dog :)

12 октомври, 2011, Нема коментари

За по леб ќе брка работа

12 октомври, 2011, Нема коментари

Инвазија на убавки кутриња

12 октомври, 2011, Нема коментари

За што служи школото :)

11 октомври, 2011, Нема коментари
http://www.youtube.com/watch?v=kxOsxWPrHK4&feature=related

Дотак’o сам дно живота :)

11 октомври, 2011, Нема коментари

Мајка природа, ама лоша

11 октомври, 2011, Нема коментари
http://www.youtube.com/watch?v=c5A-LXdsiXo&feature=relmfu

Стрес тест :)

11 октомври, 2011, Нема коментари
http://www.youtube.com/watch?v=HU3e5ee2mQE

Овој да не го згрешил возилото :)

10 октомври, 2011, Нема коментари
Почетна // Категорија "Corona Play" (Page 507)
Горе