27 мај, 2017

Радио

Не фрлајте го стариот џемпер, искористете го вака

26 мај, 2017, Нема коментари
Ако имате стар џемпер, немојте да го фрлите, туку искористете го рециклирајќи го вака:

Уловил голема пирана во река. Она што го направилаа оваа риба ќе ве остави без зборови!

26 мај, 2017, Нема коментари
Со цел да покаже колку се опасни овие риби, еден човек уловил пирана и со помош на парче дрво ја покажал нејзината неверојатна сила. Погледнете колку се опасни овие мали суштества…

Дошле со багери да рушат зграда, а потоа по грешка срушиле ПОГРЕШНА ЗГРАДА!

26 мај, 2017, Нема коментари
Една екипа за рушење се нашла во незавидна ситуавија откако не ја сработила работата како што треба. Користејќи голем багер почнале да рушат една зграда, но не знаеле дека сосема случајно ќе предизвикаат сериозна...

Секунди го делеле од смрт!

26 мај, 2017, Нема коментари
Возачите на камиони понекогаш не внимаваат доволно со што ја загрозуваат безбедноста на останатите учесници во сообраќајот. Овој камионџија претекнувал и за малку ќе направел тешка сообраќајка. Погледнете како реагирал возачот од спроивната страна…

ОВА НЕ Е МОНТАЖА: Досега невидена глетка од дивината ќе ве остави без зборови!

25 мај, 2017, Нема коментари
Последниве години се нагледавме секакви чуда, но снимката која ни доаѓа од Јужна Африка, поточно од Националниот парк „Кругер“ остава без зборови…

Нема да ви се верува дека овие 15 жени постојат!

25 мај, 2017, Нема коментари
Една е најсилна на светот, друга го има најдолгиот врат на светот, трета најголемите природни гради, а четврта најголемите силиконски гради итн. Овие 15 жени се уникатни, секоја по нешто поинакво. Погледнете го ова...

Незаменлива лекција за тоа како треба да живеете подолго, попаметно и посреќно

25 мај, 2017, Нема коментари
Алан Вотс е британски филозоф кој отсекогаш се водел од тоа дека треба да го живеете животот како што Вас ви одговара. Видеото кое следува е незаменлива лекција за тоа како треба да живеете...

Не ги фрлајте стаклените шишиња, еве што може да направите од нив

25 мај, 2017, Нема коментари
Постојат многу луѓе низ светот, кои од одпадот создаваат нови корисни креативни продукти. Па, кога сме кај креативноста, дали знаете дека стаклените шишиња, поточно оние кои се фрлаат, можат да бидат многу корисни. Со...

Снајди се: Дали ќе успеете да фатите банана или вазна?

24 мај, 2017, Нема коментари
Еден од оние клипови каде некој се иживува со минувачите, од кои дел шегата ја сваќаат премногу сериозно и остро реагираат, а некои едноставно се впуштаат во играта… Погледнете какви се реакциите на случајните...

Не правете го ова дома! Што ќе се случи ако ја ставиш раката во течен азот?

24 мај, 2017, Нема коментари

Што би се случило кога би престанале да спиеме?

24 мај, 2017, Нема коментари

Таа го посветила животот на тоа, да се фотографира со познати личности!

24 мај, 2017, Нема коментари

Ова видео ќе ве „натера“ да се успиете во рок од 40 секунди!

23 мај, 2017, Нема коментари
Се` што треба е да гледате во центарот на кругот. Обидете се и проверете што ќе се случи.
Почетна // Категорија "4 play"
Горе