20 октомври, 2017

Радио

Нaпијте се без мака: 6 начини да отворите пиво без отварач

16 октомври, 2017, Нема коментари

Ескалаторите може да бидат голем проблем, особено за жените кои носат високи потпетици…

16 октомври, 2017, Нема коментари

Можете ли да ја објасните оваа оптичка илузија?

16 октомври, 2017, Нема коментари

Што се случува кога ќе снема интернет во канцеларија?

13 октомври, 2017, Нема коментари

38 идеи што сè може да направите од пластични шишиња

13 октомври, 2017, Нема коментари

Запознајте го кучето со најдолгиот јазик во светот

13 октомври, 2017, Нема коментари
Мочи Рикерт е кучето кое има постигнато нешто што повеќето од луѓето го немаат – таа се наоѓа во Гинисовата книга на рекорди, бидејќи го поседува „најдолгиот кучешки јазик на светот“. Јазикот на Мочи...

Како да спасите книга оштетена од вода

13 октомври, 2017, Нема коментари
Сигурно некогаш ви се случило да истурите вода на некој книга, сосем случајно. Или пак да заборавите книга на тераса додека надвор врне. Најважно е да знаете дека книгата може да се спаси, но...

Tато маршира со своите близначиња! Пресладок клип кој заслужува внимание

12 октомври, 2017, Нема коментари

Морничаво! Си ја запали косата додека подучува други како се прави фризура

12 октомври, 2017, Нема коментари

Уловен дух како поминува низ затворена врата!

12 октомври, 2017, Нема коментари

Единствениот човек на светот кој не се плаши да плива со поларна мечка!

12 октомври, 2017, Нема коментари

Каков влез на свадба!

11 октомври, 2017, Нема коментари

Блуз од едно дете и куче!

11 октомври, 2017, Нема коментари
Почетна // Категорија "4 play" (Page 2)
Горе