20 октомври, 2017

Радио

Најдобриот тапанар од Норвешка

11 октомври, 2017, Нема коментари

Зошто не треба да зборувате на мобилен додека сте на час?!

11 октомври, 2017, Нема коментари

Неверојатно цртање без да се подигне пенкалото!

10 октомври, 2017, Нема коментари

Неверојатен уличен музичар

10 октомври, 2017, Нема коментари

Во Кина и кучињата ги научиле да пазаруваат

10 октомври, 2017, Нема коментари

Неверојатно храбри возачи во “кугла на смртта”…

10 октомври, 2017, Нема коментари

Вака се вади заб

6 октомври, 2017, Нема коментари
Како деца ни ги вадеа млечните запчиња со конец заврзан за квака од врата и на други слични инвентивни начини. Ова момче има поинаков начин. Апсолутно функционален.

Запознајте се со летачкото бебе

6 октомври, 2017, Нема коментари
Запознајте се со летачкото бебе кое што штом ќе го почувствува ветерот во својата косичка веднаш се подготвува за полетување.

Крадец за Гинис

6 октомври, 2017, Нема коментари
Отсекогаш сте се прашувале како да украдете цела гајба пиво од продавница без да Ве фатат? Еве како… Бидејќи женава здипли цела гајба Гинис, не сме сигурни дека ќе ја впишат во книгата на...

Запознајте се со најплашливото куче на светот

6 октомври, 2017, Нема коментари
Ова кученце е срам за сите кучиња на светот. Може да му се прости тоа што избега од мачката, ама така да квичи од страв… тешко дека останатите кучиња ќе му простат.

Овие работи ви го уништуваат расположението!

5 октомври, 2017, Нема коментари

Оваа куќа ќе ве врати во детството

5 октомври, 2017, Нема коментари

Направете сами огнено торнадо

5 октомври, 2017, Нема коментари
Почетна // Категорија "4 play" (Page 3)
Горе