3D проекција на палатата Mikhailovsky во Санкт Петербург

5 декември, 20100

Од 5 декември во Санкт Петербургсе одржува фестивал Yota Space. Овој меѓународен фестивал на аудио-визуелни, интерактивни уметности, технологија, е навистина неверојатен спектакл. Видеото е од британските уметници за медии, од Drive продукција, кои за момент му дадоа интересна визуелизација на замокот. Фестивалот ќе трае до 19 декември годинава.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi