Анџелина сепак ќе снима во Босна и Херцеговина

17 октомври, 20100

Министерот за култура на Босна и Херцеговина сепак даде дозвола да се снима филмот на Анџелина Џоли, потврдиле претставници на продуцентската куќа “Scout film”. Дозволата стигнала откако продуцентите го доставиле сценариото, за да се уверат надлежните дека нема делови со кои би можеле да се понижат силуваните жени од војната. Претставниците на жени кои поминале низ војната, несакале да се искривува вистината и изјавиле дека ништо незнаат оние кои мислат дека силувана жена би се заљубила во крвник. Се проценува дека околу 25.000 ќени биле жртви на силување за време на војната во Босна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi