Аргентиснки Фрицл: Ја силувал ќерката 30 години

24 ноември, 20100

Властите во руралните делови на Аргентина, уапсиа 62 годишен човек за силување на ќерката скоро 30 години, со која имал 10 деца. Ќерката жртва, чиј идентитет не бил откриен, изјавила дека неможела да направи ништо бидејќи татко и постојано се заканувал. Таа ја искористила приликата кога тој бил уапсен за кражба, да ја изнесе и својата вистина. Обвинетиот ги негирал сите обвиненија против него, но сепак ДНК тестовите веќе го потврдиле неговото татковство за децата која му ги родила ќерката. Неговата ќерка, која денес има 43 години, изјавила дека сопствениот татко ја силувал од нејзината 13 година, во семејниот дом во селото Nicanor E. Molinas, 600 километри северно од Буенос Аирес. Некои аргентински медиуми истакнале дека овој случај е многу полош од монструмот Фрицл кои и се случи на Австрија во 2009 година, кој беше осуден на доживотен затвор за 24 години силување над својата ќерка со која имал 7 деца.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi