Борбата со Lady Gaga како борба со Исус

8 ноември, 20100

Alex Stebbins поранешната девојка Luca Carlo изјавува дека е немоќна да се бори за својата љубов. Нејзиниот избраник е сегашното момче на мега ѕвездата Lady Gaga. Таа тажна изјавува дека е свесна ако почне борба за да го врати Carlo назад, тоа е нешто како борба со Господ, Lady Gaga е најмоќната жена на светот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma