Британец со ретка болест

1 ноември, 20100

Darren Greenwood 33 годишен британец боледува од ретка болест, sexsomnia. После неколку сексуални злосторства, британецот се плаши да заспие за да не се повреди уште некого. Кога ќе заспие, Darren, ја губи контролата над сопствените постапки и сексуално напаѓа. Пред извесно време тој нападна 21 годишна девојка, за која искрено жали и свесен е со што сега таа мора да се соочува и јавно се извинил пред судот. Тој бил поддржан и од медицинските експерти, така што сега Darren слободно шета по улиците на Лондон.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi