За да бидете тренди мора да го направите и ова

31 октомври, 20100

Најновиот тренд ги наполни забните ординации во Велика Британија. Забниот јаз, кој порано беше маана, кој го корегираа за да ја добијат холивудската насмевка од соништата сега е најголемиот тренд. Стручњаците тоа го објаснуваат дека убавината е во несовршеноста. Тоа е нешто што ке ви го привлече погледот, вниманието. Модните кампањи го предводат модели кои имаат широк јаз помеѓу забите. Модните куќи се во потрага по лица кои ќе бидат специфични на овој начин.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi