30 март, 2017

Радио

Освежете го вашиот пролетен изглед со розови парчиња

29 март, 2017, Нема коментари
Бебешка, кармин, пудра, магента , неонска и кремаста се само дел од нијансите на розова што оваа зима доминираа во уличната мода и во колекциите на брендовите за секојдневна мода. Се носеа розови капути,...

Романтична и лежерна пролет со H&M

28 март, 2017, Нема коментари
Нежни и романтични фустани, сафари модели од меки материјали и урбана лежерност се главните елементи најновната колекција за пролет 2017 на шведскиот бренд H&M. Линијата е облагородена со транспарентни парчиња, тантела, цветен дезен и...

Три ком­би­на­ции на бои што ќе ја од­бе­ле­жат про­лет­та

27 март, 2017, Нема коментари
Су­деј­ќи спо­ред ди­зај­не­ри­те, кои во сво­и­те ко­лек­ции за про­лет-ле­то 2017 го­ди­на ста­ви­ја ак­цент на бо­и­те, тие ќе ја од­бе­ле­жат но­ва­та се­зо­на. Од­нос­но, со ком­би­ни­ра­ње на бо­и­те на нај­не­о­че­ку­ван на­чин, што во мод­ни­от свет е...

Инспирација за вашиот пролетен стил

24 март, 2017, Нема коментари
Погледнете го нашиот избор на модели, комбинации и актуелни бои за сезона пролет 2013. Се надеваме дека галеријата ќе ви посужи како извор на инспирација за тоа што да изберете или како да ги...

Чевлите со остар врв – новата тенденција

23 март, 2017, Нема коментари
Тие се вратија во полна сила и имаат намера да останат уште долго на челна позиција меѓу омилените аксесоари на жените – чевлите со остар врв! Да бидеме искрени, понекогаш во името на модата...

Се­дум мо­де­ли на јак­ни што ќе ги обе­ле­жат кра­јот на зи­ма­та и по­че­то­кот на про­лет­та

10 март, 2017, Нема коментари
Еле­гант­на или ве­чер­на јак­на Ток­му ка­ко кла­сич­ни­от ка­пут, та­ка и еле­гант­на­та јак­на е не­што што мо­же да го об­ле­че­те или да го на­мет­не­те и да го но­си­те це­ла ве­чер, во за­вис­ност од тоа ка­де...

Парчиња кои се идеални за девојките со мали гради

6 март, 2017, Нема коментари
1. Блузи со длабоко деколте Кога девојките со големи гради би облекле ваков модел, би изгледале премногу вулгарно, па затоа блузите со длабоко деколте се идеални за девојките кои имаат мали гради. Со нив...

Тренд кој ќе доминира на улиците оваа пролет

3 март, 2017, Нема коментари
Овие парчиња наскоро ќе ги гледаме насекаде околу нас Еден од најпопуларните трендови на ревиите во Милано, Лондон, Париз и Њујорк за време на претставување на колекциите за следната пролетна сезона беше сјајниот винил...

9 модни трендови кои ќе ги обележат топлите пролетни и летни денови

2 март, 2017, Нема коментари
За топлите денови кои ни следуваат и со нетрпение ги очекуваме, ви претставуваме 9 водечки трендови… Фустани со цветни принтови Секси шлицови Жолта боја Карнери Асиметрија Волуменозни ракави Украсни камчиња и светки Металик нијанси...

10 класични комбинации на бои кога не знаете што да облечете

24 февруари, 2017, Нема коментари
Сакаме да изгледаме убави и со стил во секој дел од годината, но понекогаш тешко ни е да ги пронајдеме совршените комбинации на бои. Ако немате идеја како да ги комбинирате боите… Неколку идеални...

Оваа пролет ќе се но­сат чев­ли со ви­со­ки пот­пе­ти­ци и со пла­тфор­ма

22 февруари, 2017, Нема коментари
До­а­ѓа про­лет и би­де­те со отво­рен ум ко­га се во пра­ша­ње но­ви­те про­лет­ни мо­де­ли на са­лон­ки, мо­ка­си­ни, сан­да­ли и влеч­ки. Во про­дав­ни­ци­те ќе има сѐ и се­што, а на вас оста­ну­ва са­мо да од­бе­ре­те...

Боите кои одговараат на секоја жена

21 февруари, 2017, Нема коментари
Црната, темно сината, виолетовата и сивата боја се бои кои подеднакво добро им стојат на сите жени, а секоја од нив испраќа одередена порака! Црна. Ова боја и стои добро на секоја жена. Во...

Везени фармерки – Нов тексас тренд

17 февруари, 2017, Нема коментари
Се мислите како да го подновите вашиот стил? Зошто да не започнете со пар везени фармерки? На почетокот ваквите модели везени фармерки беа микро-тренд, односно не беа целосно прифатени од модната индустрија. Но, со...
Почетна // живот // Категорија "мода"
Горе