Charlie Sheen и Brooke Mueller сепак се разведуваат

1 ноември, 20100

Charlie Sheen е на пат повторно да биде сам. По скандалот кој се случи минатата недела, кога беше пронајден гол, пијан и под дејство на дроги во уништена хотелска соба во друштво на проститутка, ова беше оцекувано. Charlie Sheen I Brooke Mueller се во брак од 2008 година. Но, во текот на овие години имало и други скандали. Последниот Божоќ го прославија во семејна расправија кога Sheen и се заканувал со нож на својата сопруга. Минатиот понеделник Brook ја поднела тужбата за развод, и сега се утврдуваат правата на Sheen врз 19 месечните близнаци Max и Bob. Дури и неговиот менаџер ја потврдува информацијата дека тој има проблеми со дрогата и алкохолот, но веќе посетува центри за рехабилитација, а ова со разводот ќе го поднесе онака како што треба затоа што тој е возрасен и зрел човек.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi