Cheryl Cole расположена по посетата кај Derek Hough

4 ноември, 20100

Cheryl Cole, 27, изминатиот викенд беше видена на аеродромот во во Los Angeles.Таа била на 24 часовна посета кај сојот пријател Derek Hough, 25. Додека тој бил среќен што ќе бидат фотографирани, таа се криела во неговото Audi. Денот кога тие се виделе се совпаѓа со неговата изјава на Twitter, која се однесувала на карактеристичните дупчиња на образите на Cole. Тие се пријатели веќе една година, од снимањето на спотот за песната Parachute кога беа објавени вестите дека Cole побарала утеха кај Derek, по завршувањето на нејзиниот брак со Ashley Cole. Тој бил покрај неа обидувајќи се да ја расположи во Танзанија, каде Cole беше касната од маларични комарци и заболе од страшната болест. Таа заминала од LA, заради гостувањето во емисијата X-фактор во London. Кога и било поставено прашањето за нејзината врска со Derek, таа кажала дека нема никогаш да може да му се оддолжи за тоа што тој на некој начин и го спасил животот, со сугестијата да направи испитување на крвта одкако таа го добила првите симптоми на болеста маларија. А што се однесува на тоа дали се тие во врска таа не сакала да дементира или да потврдува, оставајќи луѓето да си мислат што сакаат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi