Бремениот маж планира да стане сурогат мајка

7 ноември, 20100

Thomas Beatie, 36, е првиот трансексуалец кој реши да ја земе улогата на мајка, па така на свет донесе три деца. Сега тој повторно планира да биде во блажена состојба, и детето да го даде на семејство кое неможе да има деца. Неговата сопруга, Nancy е горда на својот сопруг и му дава целосна подршка. Thomas изјавува дека чувството кога носиш бебе е прекрасно, и колку детето значи за едно семејство. Првичната идеа му изгледала помалку луда, но кога станал свесен за важноста на чинот да се роди бебе се решил тоа да го повтори неколку пати. Сега тој ќе влезе во историјата и како првиот трансексуалец кој се решил да стане сурогат мајка, се со цел да им ја овозможи среќата на другите семејства кои неможат да имаат деца.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi