Чуден начин да се ублажи осаменост

16 ноември, 20100

George Reiger, 56, од Bethlehem долго време имал интересен начин да си го ублажи чувството на осаменост . Тој бил колекционер на Disney играчки и освен колекцијата од 5000 парчиња на себе истетовирал 2200 тетоважи со Disney ликовите. Сега е спремен да ги продаде, и да ги избрише тетоважите, затоа што ја пронашол жената која го прави да се осеќа како дете, па тие веќе не му се потребни. “Не сакам да ги гледам повеќе”, рече тој. “Пронајдов нов живот. Сакам да го започнам .” Поранешниот колекционер изјави дека планира да се пресели во Miami во јануари и ќе се ожени со Kathleen, 48, “кога таа ќе каже” да “.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi