Cindy Crawford и нејзиниот сопруг имаат секс според неделниот распоред

16 ноември, 20100

Cindy Crawford и нејзиниот сопруг Rande Gerber откриваат дека моментите за заедничко уживање и секс им се однапред испланирани. Заради природата на нивната професија, и обврските кои ги имаат неможат да остават на случајноста. Па така секогаш однапред го планираат денот во неделата кога ќе си го дозволат тоа. Некогаш, им се случувало баш во тој момент да не се расположени, но за кратко време и двајцата се во акција. Исто така, таа изјавила дека и за разговорите, е задолжена самата таа, се случуваат по нејзина иницијатива, затоа што тој е тип на човек, кој мисли дека разговорите се непотреби кога се е во ред, но и не помагаат при проблемите. Но, таа си држи на своето.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma