Дали ме сака?

28 декември, 20100
he-loves-me-he-loves-me-not-1

Една жена од Шпанија е уапсена заради лажно пријавување дека е киднапирана. Таа, на својот сопруг му испратила ММС порака со фотографија во која се гледа дека рацете и нозете и зе врзани. Во текст напишала дека се бараат 20.000 евра за нејзино ослободување. Тој веднаш пријавил во полиција. Полицијата ја пронашле жената, но слободна без никакви повреди. Таа најпрво рекла дека киднаперите ја ослободиле, а потоа признала дека таа самата си го исценирала киднапирањето за да види колку е спремен нејзиниот сопруг да направи нешто за неа. Но, тестот бил неуспешен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi