Денис Ричардс не им кажува за вечерните излегувања на своите ќерки

23 ноември, 20100

Денис Ричардс, 39, поранешната сопруга на Чарли Шин, за прв пат проговоре нешто повеќе за нејзиниот приватен живот. После сите лоши случки кои беа поврзани со нејзиниот сопруг, таа изјави нешто и за нејзиниот љубовен живот. Денис е мајка на Сем која има шест години и Лола која има пет. За сега нема сериозна врска, но не ги негира излегувањата. Кога таа оди да се сретне со некој маж, на своите деца им кажувала дека оди на деловен состанок. Смета дека нема потреба да ги запознава своите ќерки со мажот со кој излегува, се до моментот додека не биде сигурна дека врската е сериозна. Но, сега за сега таа е посветена на децата, и хармонијата во домот. Денис е исто така позната во јавноста и по тоа што е голем љубител на животните, особено на болните. Во моментов има неколку кучиња, кои се болни од неизлечлива болест, им недостасува некој екстремитет или се слепи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma