Дизни мислел дека Џек Спероу е геј

29 ноември, 20100

Џек Спероу, на надмениот лик од успешниот филмски серијал Пиратите од Кариби кој го игра Џони Деп, првично бил непопуларен кај “Дизни”, признал актерот. Ликот на темпераментниот пират, кој вели Деп дека бил базиран врз основа на гитаристот Кит Ричардс од Ролинг Стоунс, стана еден од најпознатите филмски ликови во последната деценија, и помогна филмовите да се претворат во една милијарда долари франшиза.
Но, во интервју за Пети Смит за јануарското издание од списанието Vanity Fair, Џони Деп изјавил дека, Дизни на почетокот “не можеше да ја издржи” неговата верзија на Пират, и дури една личност прашала дали неговиот лик е хомосексуалец.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi