Долгите нозе на законот

7 декември, 20100

Во Чешка секојднево се доаѓа до нови идеи, но оваа мора да признаеме дека е посебна. Имено градските власти смислиле нов начин како да се заштеди на електрична енергија. Па така на најпрометните улици, наместо да се прават трошоци за поставување на семафори биле поставени девојки со мини здолништа, кои го регулирале сообраќајот. Но со ова се постигнал друг ефект. Мажте возачи, наместо да гледаат на патот, погледот им бил насочен кон долгите голи нозе на девојките, па така сообраќајните незгоди на овие места е се почеста појава.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi