Донесена пресуда во корист на Адриан Броди

23 ноември, 20100

Актерот Адриан Броди го доби судскиот спор со креаторите на филмот “Giallo”. Судот во Лос Анџелес донесе одлука која е во корист на актерот, затоа што филмот немал дозвола да биде пуштен, се додека целосно не му се исплати хонорарот за одглумената улога во филмот. Тој ја имаше улогата на агент од FBI, кој го гони серискиот убиец во Италија. Адриан тврди дека не му се исплатени уште 640.000 долари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi