Џена Џејмисон се откажува од порно кариерата заради децата

16 ноември, 20100

Поранешната порно дива Џена Џејмисон за прв пат призна дека се откажува од нејзината кариера, заради децата. Мислев дека не е потребно на моите синови да им кажам дека сум порно глумица. Едноставно, решив да престанам да се занимаваат со тоа и да си се посветам на децата и семејството. Не би се согласила, да се сликам ни за насловна на најпристојното списание, изјавила таа. Во изјават додала дека е благодарна на своите соседи, за односот кој го имаат кон неа и нејзиното семејство. Таа во соседството е третирана како грижлива мајка и сопруга, без да и префрлаат за тоа што го работела во минатото.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi