“Еднорога крава”

5 декември, 20100

Во Кина се случи уште едно чудо. Во фармата на Џија Кебинг, пред две години се родила крава, која имала мал израсток на челото. Џија изјавил дека не очекувал тој израсток да порасне во големина од 20 цм, дека тоа е рог на кравата кој се наоѓа на средината на нејзиното чело. Ја имам “еднорогата крава”, изјавил тој. Сега неговата фарма е една од најпосетуваните места во провинцијата каде се наоѓа. Многу туристи се заентересирани да го видат феноменот “еднорога крава”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi