Eva Longoria и Tony Parker се разведуваат?

16 ноември, 20100

Најновата вест за Eva Longoria и Tony Parker дека се раведуваат ја шокираше јавноста. Вчера во јавноста се зборуваше дека Tony ги поднел документите за развод во Тексашкиот Суд. Но, веднаш по тоа, портпаролот на Eva ја демантираше веста. Во целата приказна се вмешал и службеник од Судот кој негира дека воопшто биле донесени такви документи во Судот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi