Фискални сметки со порака

18 ноември, 20100

Муштериите на Burger King изненадени и навредени од пораката на фискалната сметка која ја добиле при купување на нивните производи. Emi Watanabe е еден од клиентите кои добиле фискална сметка во која било напишано F*** you. Освен тоа што никогаш повеќе не планира да купи некој нивни производ, клиентот размислува за поднесување тужба. Смета дека тие работници не го заслужуваат реботното место и треба да бидат казнети за понижувањето кое им го прават на клиентите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi