Ги знае тајните за долг живот, само неможе да се сети на истите

8 ноември, 20100

Најстариот Британец се држи до пет тајни за подолг живот, но проблемот е во тоа што неможе да се сети на нив. Свештеникот Reg Dean кој го прославил 108 роденден, кој по девети пат му го честиташе и кралицата преку телеграма, кажува дека ви требаат добри пријатели во животот, секогаш да се гледа на добрата страна на луѓето и најверојатно помогнало и тоа што е 30 години вегетаријанец, за понатаму неможе да се сети. Изјавил дека здравјето му е одлично, дека понекогаш нешто го боли, но и за тоа е благодарен најстариот човек од Derbyshirea – Британија. Тој е роден во 1902 година, има едно дете и два внука, работел како учител и свештеник.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi