Иновации од еден геј пар од Германија

16 ноември, 20100

Дизајнерите Mike Koenigsfeld и Tom Brandl од Германија, живеат заедно веќе десет години. Најпосле им дошла идејата да дизајнираат кофчег за хомосексуалците. Внатрешноста е украсена со слики од голи, згодни машки тела. Во ова време на рецесија луѓето немаат пари за луксузи но, геј паровите се група која се ‘уште има огромна куповна моќ и на нашиот пазар има многу малку дизајнери кои работат за нив,” додава Mike објаснувајќи дека нивната понуда навистина е исплатлива.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi