Интимно подмладување

16 ноември, 20100

По мазнењето на брчките, зголемување на градите, намалување на стомакот, и зголемување на задникот, може нешто да се промени и кај женскиот полов орган. Денес тоа не го прават само порно ѕвездите, желбата за подобар секс е сосема легитимна, за сите подеднакво. Ова е најголемиот светски тренд, кој на Запад е нормална постапка. Но, полека и на нашите простори зема замав. Интимното подмладување, се прави од повеќе причини а една од нив е за поголемо уживање во сексот. Др. Бранислав Матејич е пластичен хирург , кој работи во Германија и изјавува дека во последниве шест месеци повеќе има направено интервенции од овој тип, одколку корекции на очните капаци.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi