Јапонски хотел капсула

20 декември, 20100
capsule02

Добредојдовте во 9 часа хотелот каде можете да ја поминете ноќта спиејќи во една од 125-те мали капсули, кои се доволно големи за еден човек да легне за 80 долари. Тие се доста популарни во Јапонија за патници кои имаат потреба да останат во градот само во текот на една ноќ. Овој хотел е лоциран во Кјото.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi