John Travolta и Kelly Preston во исчекување на Benjamin

8 ноември, 20100

John Travolta и Kelly Preston донесоа одлука како да се вика нивниот син кој треба да се роди наскоро. Синот ќе го добие името Benjamin. Среќната двојка има уште три кратки недели до моментот кога ќе можат да го прегрнат војот син, но тоа не го спречило John да замине за Sydney на прославата за 90 годишнината од Qantas airline. Но, Kelly изјавува доколку има знаци веднаш ќе биде известен и тој брзо ќе се врати. Во тој случај тој на свој грб ќе го бревземе управувањето на авионот Boeing 707. Нејзината бременост се случува по неполни две години, кога го загубија 16 годишниот син. Тие имаат и една 10 додишна ќерка која едвај чека да се роди нејзиното братче.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi