Како изгледа јин- јанг во Bundamba

1 ноември, 20100

Во Bundamba, Австралија падна жртва од тетоважа. Еден 25 годишен дечко решил да направи тетоважа на својот грб, симболот на јин- јанг во големина од 40цм. Тетовирањето го извршил 21 дечко во својот дом. Но, по завршување на процесот жртвата наместо јин-јанг симболот на својот грб имал тетовжа, пенис, голема 40 цм. Веднаш по завршувањето бил брутално избркан од куќата. Случајот веднаш бил пријавен во полиција, но сега трошоците за отстранување остануваат на жртвата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi