Како изгледаат вистинските деца вампири

8 ноември, 20100

Англичанските деца Џорџ и Симон се браќа кои боледуваат од ретка болест. Нив ги нарекуваат Cullen boys, според Twilight филмската и книжевната сага за вампири. Овие момчиња боледуваат од ретка болест, поради што неможат да излегуваат на сонце, а имаат и оштри шилести заби како вампири. 13 годишниот Џорџ и 11 годишниот Симон се бледи, лесно изгоруваат на сонце, затоа во текот на денот не искачаат и не смеат да се занимаваат со спорт бидејќи преголем напор може да ги стави во кома. Порано во училиштето ги задавале за нивната болест, а денеска се доста популарни поради споредбите со филмската сага за вампирите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi