Како жените треба да се однесуваат на состанок – низ фотографии

8 ноември, 20100

На кого му требаат овие правила од 1938 година, но некои од нив може да применат и денес.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi