Кум од facebook

30 ноември, 20100

Еден брачен пар од Торонто, неможеа да го најдат правилното име за својата ќерка која ја очекуваат, па од сите нешта тие се свртеа кон facebook, со надеж дека луѓето ќе им помогнат да го изберат најдоброто. Роберт и Роми Алпинели се во исчекување на нивното првенче девојче, која веројатно кога ќе порасне ќе сфати дека родителите решиле судбината за името да и ја дадат фејсбукаши. На профилот биле доставени повеќе од 1300 имиња, а во моментов се борат двете најфаворизирани Арија и Меланија. Родителите во искчекување замислете и смислиле сами средно име Лорен, но доколку победнчкото име за девојчето испадне Софија ќе го сменат и ова.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi