Lindsay Lohan и нејзиниот татко се смирија

8 ноември, 20100

Lindsay Lohan повторно се смири со татко и. Тие седум месеци немаа никаква комуникација. Сведоци на нивната средба кажуваат дека тоа била средба полна со емоции, прегратки и бакнежи. Сега таа ќе има поддршка од фамилијата за промени во својот живот. Ќе го посетува центарот за рехабилитација, со цел да се соочи со проблемите што ги има и да ги надвладее.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi