Мачорот кој ја повикал полицијата во куќата на сопственикот

12 декември, 20100
phone-cat

Во Велика Британија и мачките почнаа да ја повикуваат полицијата. Полицијата се појавила на вратата на Г-дин Мос, со објаснување дека имале телефонско јавување од неговиот дом. Мос, само што легнал и бил збунет од доаѓањето на полицијата. Бидејќи тој живеел сам, и немало кој друг да се јави, се покажало дека јавувањето го направило мачорот, кој тој го чувал. Пензионираниот Мос, кажал знам дека мачето спиело на масата кај што стоел телефонот, но не знаев дека мачето е способно да ги сврти потребните бројки, им се извинувал тој на полицијата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi