Мајкал Даглас се враќа на актерството

9 декември, 20100

Мајкл Даглас се враќа на работа за прв пат по долгиот процес на исцрпувачката, хемотерапијата која ја имаше годинава. Даглас има изјавено дека е решен да ја победи болеста, а покажа знаци на неговото закрепнување со снимањето на спотот за онлајн видео функција од страна на “Њујорк тајмс”. Неговиот претставник изјавил : “Тој го прави ова сѐ подобро. Кај него има постојано подобрување, но ова мора да признаеме е бавен процес.” Даглас ќе го оствари своето целосно враќање кон актерството следната година, кога почнува со снимањето на неговата изведба како пијанист.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi